079-3167904 / 06-43135757 alphons@keyboardschool.nl

Pianoles in Zoetermeer

U heeft altijd al piano willen spelen maar het is er nooit van gekomen. Zet dan nu de eerste stap en neem contact met ons op. Begin nog deze week met uw eerste pianoles!

Pianoles volgens het traditionele notensysteem

De piano lessen worden gegeven volgens het traditionele notensysteem. Dit vormt de beste basis voor uw muziekstudie en zorgt er voor dat u uiteindelijk alle stijlen zelfstandig kunt spelen. Tijdens de cursus leert u spelen, houding achter uw instrument, noten lezen, ritmisch tellen en omgaan met dynamiek zodat u een perfecte basis heeft.

Speel op de nieuwste modellen digitale piano’s

De pianoles wordt gegeven op de nieuwste digitale piano’s van Yamaha die uitgerust zijn met een klavier dat dezelfde aanslag heeft als dat van een akoestische piano. De klank is eveneens vergelijkbaar, u zult geen verschil merken tussen een akoestisch of een digitaal instrument.

De bladmuziek voor uw pianostudie hebben wij ruimschoots op voorraad. U hoeft dus niet zelf achter uw lesboeken aan, deze kunnen bij aanvang van de cursus direct bij ons worden aangeschaft.

Een piano huren?

Als u begint met pianoles is een eigen instrument aan te bevelen. Met de aanschaf van een piano is vaak een stevig bedrag gemoeid. Daarbij weet u misschien nog niet zeker of u jaren wilt blijven spelen. Hiervoor hebben wij voor u de mogelijkheid om voor de eerste periode een instrument te huren. Voor een bedrag van € 49,- per maand heeft u een digitale piano in huis om uw lesstof thuis te kunnen doornemen en oefenen.

Mocht u na verloop van tijd beslissen om een instrument bij ons aan te schaffen krijgt u tevens de helft van de betaalde huursom als korting op de aanschafprijs van uw instrument!

Kies voor Orgel- & Keyboardschool Alphons!

R

30 jaar ervaring!

R

Gunstige lestarieven

R

Speel de nieuwste hits

R

Starten op elk niveau