079-3167904 / 06-43135757 alphons@keyboardschool.nl

Keyboardles in Zoetermeer

Bij Orgel & Keyboardschool Alphons leert u op een eenvoudige en professionele manier keyboard spelen. U zult ervaren dat u binnen een aantal weken al leuke melodieën op uw keyboard speelt, met twee handen en begeleiding van ritme en akkoorden!

Keyboard spelen, leuk voor jong en oud!

U bent nooit te oud om te starten. Keyboard spelen is leuk en ontspannend! en bovenal een fantastische hobby! Wij adviseren voor kinderen te starten vanaf de leeftijd van 7 jaar. Wetenschappelijk is aangetoond dat muziekles op jonge leeftijd positieve invloed heeft op de sociale vaardigheden en cognitieve ontwikkeling van kinderen.

Direct starten, geen wachtlijsten

Wilt u volgende week nog starten met lessen? Dat kan, wij hebben geen wachtlijsten. Ons lessysteem is niet gebonden aan een schoolseizoen, u kunt dus op ieder moment beginnen met lessen. U kunt met de docent overleggen over het tijdstip waarop u de lessen volgt. Er worden lessen gegeven van maandag t/m zaterdag in de ochtend-, middag- en avonduren.

Bekijk onze lesruimte:

Lesvormen

U kunt bij ons privé- of duolessen volgen of lessen in groepsverband met max. 7 cursisten per les.            De privé- of duolessen duren 30 minuten per week en de groepslessen 50 minuten per week.

Dankzij ons speciale lessysteem kan de docent u in groepsverband toch individuele aandacht geven. Zo kunt u eenvoudig uw eigen tempo vinden waarin u de lessen volgt. Kijk hier voor de lestarieven.

Keyboard huren

Wij bieden onze leerlingen de mogelijkheid om tijdens de eerste maanden van de cursus een keyboard te huren. Zo staat u niet direct voor grote uitgaven als u met lessen wilt starten en kunt op het gemak in het lesritme komen. Voor een bedrag van €30,- per maand heeft u een professioneel keyboard in huis om uw lesstof thuis te kunnen doornemen en oefenen.

Als u na enkele maanden besluit een instrument bij ons aan te schaffen krijgt u de helft van het tot dan betaalde huurbedrag als korting op uw nieuwe instrument. Overigens valt de aanschafprijs van een keyboard best mee. Vanaf ongeveer €250,- koopt u al een keyboard met fantastische ritmes en klanken waar u zonder problemen de eerste 2 of 3 jaar op kunt studeren.

Kies voor Orgel- & Keyboardschool Alphons!

R

30 jaar ervaring!

R

Gunstige lestarieven

R

Speel de nieuwste hits

R

Starten op elk niveau