079-3167904 / 06-43135757 alphons@keyboardschool.nl

Orgelles in Zoetermeer

Bij Orgel & Keyboardschool Alphons leert u op de traditionele manier orgel spelen. De orgellessen worden zowel in privé- als groepslessen gegeven.

Het is de authentieke klank van het Hammond orgel die het instrument momenteel populairder maken dan ooit. Veel nieuwe, jonge, bands maken gebruik van deze sound. In onze orgelschool zien wij dan ook weer een toenemende vraag naar orgelles.

Orgel spelen, populairder dan ooit!

Het elektronische orgel kent een lange traditie. Wie kent niet de traditionele Hammond orgels met leslie speaker die grote bekendheid hebben gekregen dankzij veelvuldig gebruik in de Jazz muziek.

Naast de Jazz muziek werd het Hammond orgel in Amerika (en ook tegenwoordig nog) veel bespeeld in kerken tijdens gospel diensten.

Verschillende stijlen

Naast de typische Hammond stijl kunt u bij ons ook de klassieke- of theaterorgel stijl leren. De docent is van alle markten thuis! Bij orgelles komen verschillende vaardigheden aan bod. Zo leert u niet alleen onafhankelijk met de rechter- en linkerhand spelen maar ook het bespelen van de voetbassen, dynamisch gebruik van het zwelpedaal en verschillende soorten speeltechnieken die worden toegepast in de diverse muziekstijlen.

Kies voor Orgel- & Keyboardschool Alphons!

R

30 jaar ervaring!

R

Gunstige lestarieven

R

Speel de nieuwste hits

R

Starten op elk niveau