079-3167904 / 06-43135757 alphons@keyboardschool.nl

Instrument Huren

Instrument Huren

Wij hebben speciaal voor onze cursisten de mogelijkheid om de eerste maanden van de cursus een instrument te huren. Hierdoor bent u, bij aanvang van de cursus, niet direct verplicht een eigen instrument aan te schaffen. U kunt tegen een scherp maandtarief een instrument huren. Indien u binnen 4 maanden een instrument bij ons aanschaft krijgt u de helft van de betaalde huursom als korting op de aanschafprijs van uw keyboard. Informeer bij de docent naar de gunstige huurvoorwaarden.

Een keyboard huren?

Wij bieden onze leerlingen de mogelijkheid om tijdens de eerste maanden van de cursus een keyboard te huren. Zo staat u niet direct voor grote uitgaven als u met lessen wilt starten en kunt op het gemak in het lesritme komen. Voor een bedrag van 30,- per maand heeft u een professioneel keyboard in huis om uw lesstof thuis te kunnen doornemen en oefenen.

Als u na enkele maanden besluit een instrument bij ons aan te schaffen krijgt u de helft van het tot dan betaalde huurbedrag als korting op uw nieuwe instrument. Overigens valt de aanschafprijs van een keyboard best mee. Vanaf ongeveer €250,- koopt u al een keyboard met fantastische ritmes en klanken waar u zonder problemen de eerste 2 of 3 jaar op kunt studeren.

Een piano huren?

Als u begint met pianoles is een eigen instrument aan te bevelen. Met de aanschaf van een piano is vaak een stevig bedrag gemoeid. Daarbij weet u misschien nog niet zeker of u jaren wilt blijven spelen. Hiervoor hebben wij voor u de mogelijkheid om voor de eerste periode een instrument te huren. Voor een bedrag van € 49,- per maand heeft u een digitale piano in huis om uw lesstof thuis te kunnen doornemen en oefenen.

Kies voor Orgel- & Keyboardschool Alphons!

R

30 jaar ervaring!

R

Gunstige lestarieven

R

Speel de nieuwste hits

R

Starten op elk niveau