079-3167904 / 06-43135757 alphons@keyboardschool.nl

Muziekschool in Zoetermeer

Orgel & Keyboardschool Alphons is de muziekschool voor keyboard- en piano onderwijs. Met meer dan 30 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor keyboardles en pianoles. Leer op een ontspannen manier keyboard of piano spelen. Leer ook alles over ritme en noten lezen. Binnen een korte tijd speelt u al snel eenvoudige liedjes.

Groepsles en Privéles

Er zijn diverse manieren om lessen te volgen. In groepslessen kan er al vanaf €35,- per maand gelest worden. Via het speciale lessysteem kunnen meerdere leerlingen tegelijk lessen maar krijgen zij toch persoonlijke aandacht van de docent. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen niveau en snelheid leren spelen. Begin deze week nog met lessen bij de muziekschool voor alle toetsenisten van Zoetermeer en omgeving.

Direct starten, geen wachtlijst

Wij hebben geen wachtlijst. Ons lessysteem is niet gebonden aan een schoolseizoen, u kunt dus op ieder moment beginnen met lessen. U kunt met de docent overleggen over het tijdstip waarop u de lessen volgt. Er worden lessen gegeven van maandag t/m zaterdag in de ochtend-, middag- en avonduren.

Keyboard of Piano huren

Wij bieden onze leerlingen de mogelijkheid om tijdens de eerste maanden van de cursus een keyboard te huren. Zo staat u niet direct voor grote uitgaven als u met lessen wilt starten en kunt op het gemak in het lesritme komen. Voor een bedrag van €30,- per maand heeft u een professioneel keyboard in huis om uw lesstof thuis te kunnen doornemen en oefenen. De kosten voor het huren van een digitale piano zijn €49,- per maand.

Als u na enkele maanden besluit een instrument bij ons aan te schaffen krijgt u de helft van het tot dan betaalde huurbedrag als korting op uw nieuwe instrument. Overigens valt de aanschafprijs van een keyboard of digitale piano best mee. Vanaf ongeveer €250,- koopt u al een keyboard met fantastische ritmes en klanken waar u zonder problemen de eerste 2 of 3 jaar op kunt studeren. Een digitale piano met onderstel is te koop vanaf ongeveer €700,-/800,-.

Kies voor Orgel- & Keyboardschool Alphons!

R

30 jaar ervaring!

R

Gunstige lestarieven

R

Speel de nieuwste hits

R

Starten op elk niveau