Schrijf nu in en begin nog deze maand met lessen!

keyboard spelen zoetermeer

Keyboardschool Alphons bestaat 25 Jaar!

Het is in September 2014 precies 25 jaar geleden dat wij onze deuren openden voor het Zoetermeerse publiek! In de afgelopen 25 jaar zijn wij enorm gegroeid en inmiddels een begrip op het gebied van keyboards in- en rondom Zoetermeer. Een aantal van onze cursisten lest al 25 jaar bij ons, nog steeds met het allergrootste plezier. Daar zijn wij enorm trots op!

Cultuurcheque Zoetermeer

Jaarlijks reikt de gemeente Zoetermeer de Sport- en Cultuurcheque uit aan 8-jarige kinderen in uit Zoetermeer. Deze cultuurcheque heeft een waarde van 100,- (verdeeld over twee cheques van 50,-) en kan bij ons worden ingeleverd voor 3 maanden keyboard- of pianoles (groepslessen). Op deze manier krijgen kinderen in Zoetermeer de kans te ontdekken waar hun talenten liggen.
Bent u in het bezit van een ZoetermeerPas? Ook daarmee kunt u bij ons terecht voor keyboardles of pianoles. (informeer naar de mogelijkheden)
keyboard spelen zoetermeer

Nieuwe instrumenten in onze lesruimte!

We zijn het jaar goed begonnen. Alle instrumenten in onze lesruimte zijn vervangen door de allernieuwste modellen van Yamaha. Dat wordt voor iedereen weer extra lekker lessen met de mooiste geluiden en ritmes in onze keyboards en digitale piano's!
meisje speelt piano keyboard

Leerling voorspeelavond groot succes!

Ook dit jaar hebben de leerlingen van onze keyboardschool zich weer gepresenteerd tijdens de jaarlijkse voorspeelavond. In februari was het zo ver en hebben we met zijn allen genoten van en avond vol keyboard-, orgel- en pianomuziek. Dank aan alle leerlingen die aan deze fantastische avond hebben meegewerkt. Tot volgend jaar!

Keyboardles Cadeaucheque!

U zoekt een leuke verrassing voor een familielid, vriend of kennis! Geef een Keyboardles Cadeaucheque!
keyboardles i zoetermeer

Orgel&Keyboardschool Alphons